Reacties

Reacties

Onderaan deze pagina kun je een reactie geven over de uitgevoerde diensten of geleverde producten van Uitvaart La Balise. De vijf laatst geplaatste reacties blijven zichtbaar.

5 gedachten over “Reacties

 1. Zondag 30 september 2012 23:34 uur

  Lieve Ina,

  Het is alweer een tijdje geleden dat Albert heengegaan is. Maar ik wil je ook langs deze weg bedanken voor de liefdevolle begeleiding die ik van jou mocht ontvangen. Zijn laatste reis en met alles daaromheen, is gegaan, zoals Albert en ik het gewenst hebben.
  Alles is met een goed gevoel afgesloten. Het is buitengewoon fijn dat jij ook nog een jaar lang een stukje begeleiding wilt geven in het rouwproces.
  Zo’n bijzondere uitvaartverzorgster als jij heb ik nog niet meegemaakt. Ik wens je verder heel veel Liefde en Licht toe in de toekomst.

  Veel liefs,
  Berta
  Plaats: Dedemsvaart.

 2. Zondag 9 juni 2013 20:10 uur

  Hoi Ina,

  Het is alweer 4 jaar geleden dat ik jou heb mogen leren kennen na het overlijden van mijn moeder. Mijn moeder had jou zelf uitgekozen om haar uitvaart te regelen en wij als kinderen waren daar heel blij mee. Tineke was jouw eerste cliƫnt en daardoor was het voor ons allemaal erg bijzonder.
  Wij als familie kunnen terug kijken op een heel mooi afscheid!
  Lieve Ina, heel veel geluk en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

  Groetjes van Melanie Vaassen.
  Plaats: Wassenaar.

 3. Donderdag 14 november 2013 16:49 uur

  Lieve Ina,

  Volgens mij stond er op 31 oktober een heel mooi kaarsje bij onze mooie meid. Ze zou vast gevraagd hebben “wat doe jij hier?”
  Lief dat je bij Debora* bent geweest…

  Liefs Bennie en Corrine
  Plaats: Dedemsvaart.

 4. Lieve Ina,

  Mijn vrouw, Corry, was lang borstkankerpatiƫnte. Gedurende haar ziekte hebben wij ons al voorbereid op de uitvaart. Op een informatieavond waren wij onder de indruk van jouw handreikingen en suggesties en kozen toen al voor La Balise.
  Begin dit jaar overleed Corry en het verdriet is intens. Maar wat een mooie uitvaart dank zij jou in samenspraak met ons. Met de uitvaartbus hebben wij Corry gezamenlijk weggebracht, de kist droegen de kinderen en ik, alle persoonlijke wensen vonden gehoor.
  Wat jij aan creativiteit, gevoel en compassie hebt toegevoegd is uniek. En welke uitvaartondernemer bekommert zich nog later om de nabestaande?

  Heel hartelijk bedankt voor alles,
  Henk van der Ree

  Plaats: Radewijk

 5. Lieve Ina,

  Doordat ik al een tijdje op zoek ben naar een asbestemming voor mijn jongste zus Ria waarvan ik op 7 februari j.l. heel plotseling afscheid moest nemen en daardoor met jou in contact ben gekomen en jij er was met jou lieve warme belangstelling en luisterend oor bleef het fijne contact bestaan…facebook, de seizoenswandelingen en nu op de dag… dat het 7 maanden geleden is dat mijn lieve zus Ria dit leven heeft moeten loslaten heb jij tijd vrij gemaakt om samen met mij bijzondere mooie asbestemmingen te bekijken… in alle rust en weer jou lieve warme belangstelling en luisterend oor…wat een LIEFDEVOLLE vrouw ben je Ina!
  Jij hebt mij hele bijzondere asbestemmingen laten zien…Muziek Urn…Prachtig Schilderij waarin as verwerkt kan worden…iets van de kleding van je dierbare laten maken bv. een kussen, tas of deken…de Bios urn waaruit een struikje of boompje groeit/bloeit…Beelden van brons en van hout, en wel zo bijzonder het beeld van hout wordt warm als je het vast hebt…mooie Sieraden van See You Memorial Jewelry… Zelfs iets moois voor mijn vader… De Urn Feniks!
  Ik ga in alle rust heel graag een keuze maken (misschien wel 2 of meer) en als het klaar is laat ik het je met liefde zien.
  Heel fijn dat jij zoveel bijzondere mooie asbestemmingen kon laten zien die zeker zullen bijdragen het verdriet en gemis te leren aanvaarden. Onze dierbaren krijgen daardoor wel een heel erg mooie plek…
  zoals dit mooie tekstje al aangeeft…bij de Urn Feniks…

  Er is bijna geen mooiere plek
  Daar waar vogels nestelen
  Waar vlinders rusten,
  Waar bijen in en uit vliegen
  Daar waar elk jaar nieuw leven ontstaat
  Daar wil ik later zijn

  Lieve mensen/ nabestaanden, ik kan zeggen met een wel heel goed gevoel kun je ook Ina…uitvaart La Balise voor een asbestemming vragen!

  Lieve Ina ik wens je alle goeds toe met jouw mooie werk en bedrijf La Balise!
  Nogmaals mijn hartelijke dank en dank je wel voor het potje LIEFDE!

  Joke Bosscher
  Gramsbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>