Vier seizoenen wandeling

De vier seizoenen ‘stilte’ wandeling 2018

Na het verlies van een dierbare kun je vastlopen in jouw denken. Er komen ook zoveel prikkels op je af en na een paar weken kan het zijn dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Letterlijk.

Als je, net als ons, graag in het bos wandelt, maar het niet fijn vindt om dat alleen te doen, wandel dan gezellig mee. Even uitwaaien, frisse neus halen en of inspiratie opdoen in stilte. Wat gebeurt er in die stilte? Je gaat jouw zintuigen inzetten om te aarden. Wat ruik je, wat hoor je, wat voel je, wat zie je? Na zo’n ingrijpende gebeurtenis moet je vanuit je hoofd weer landen.

De vier seizoenen wandeling bestaat uit vier wandelingen, steeds één per seizoen. Elke keer lopen we dezelfde route, zodat we de wisselingen van de seizoenen ervaren.

Onderweg pauzeren we even voor koffie of thee. Dan is er even tijd om ervaringen met lotgenoten te delen. Dit kan weer bijdragen aan nieuwe inzichten en positieve energie.

We starten met de Winterwandeling op zaterdag 10 februari.
Tijdstip:10.00 uur.
Vanaf: de grote Parkeerplaats bij recreatieplas De Oldemeijer, Oldemeijerweg in Hardenberg.
Aantal km: 4
Deelname is kosteloos, wel even aanmelden alstublieft via onderstaand contactformulier of bel met Ina van Dusschoten, telefoonnummer: 0523-235896.

Kom op, laten we gaan wandelen en lichtpuntjes ontdekken.

De lentewandeling is op zaterdag 12 mei
De zomerwandeling is op zaterdag 11 augustus
De herfstwandeling is op zaterdag 10 november

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message